Sider

onsdag 17. mars 2010

Nytt fra Le Creuset

Cassis og Lilac heter de to nye fargene fra Le Creuset som ble lansert tidligere i år.

Freshe i fargen, men jeg ville nok holdt meg til den enkle i hvitt eller beige. Og i den riktige fargen står en solid Le Creuset definitivt på ønskelisten!Bildet er lånt herfra.

7 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

fiiine men jeg også holder en knapp på hvit :o) Har en gryte i hvit men ønsker meg fler :)))

Ciara sa...

Svart er min favoritt. Men jeg må si disse også er lekre.

Fire barn i familien sa...

Disse er flotte - både å bruke og se på! Selv har jeg en stor glinsende sort gryte - den er så fin at jeg godt kan sette den på bordet når vi har selskap!

Åse sa...

Hei du. I dag tenkte jeg å legge igjen en liten kommentar. Jeg har ingen blogg selv (det tør jeg ikke) men hver dag titter jeg innom hos deg. Og det er alltid like trivelig, og minst like inspirerende. Ikke alltid at det er helt i min smak, men det skal det vel heller ikke være. Når det er sagt, så har det blitt endel innkjøp ettervert som er inspirert av deg.

Ville bare si at jeg liker bloggen din. Keep up the good work!!

Mange hilsner fra meg.

Huset på Planen sa...

Tusen takk, Åse, det var veldig hyggelig sagt. Det er veldig inspirerende å få kommentarer også, det er sikkert. Klart jeg skal fortsette, jeg synes jo dette er gøy!

Hvite tulipaner sa...

Hehe,måtte le litt da jeg så innlegget ditt.
Jeg har lenge ønsket meg kjeler fra Le Creuset.
Da vi var i London i romjula var kjelene på salg. Og der sto jeg da og skulle kjøpe meg par-tre kjeler,men problemet var at det var altfor mange farger å velge mellom.

Jeg ville veldig gjerne ha hvit eller creme,tulipanmannen var litt uenig.
For å gjøre historien kort: jeg brukte 3 hele dager på å bestemme meg for hvilken farge vi skulle ha..endte opp med svart.Er kjempefornøyd med valget.

Og kjelene er virkelig noe av det beste man kan ha på kjøkkenet.Maten smaker så mye bedre!
Anbefales!

Åse sa...

Hei igjen.

Jeg synes det er så imponerende at dere som har blogger kommer på noe nytt å skrive om hele tiden.

Det er veldig kjekt, for jeg får åpnet øynene for nye ting. Stilmessig så ligger jeg ikke særlig langt unna deg, og det er så kjekt å få presentert nye ting på en så flott måte. Det blir litt sånn "det må jeg ha, det trenger jeg, det MÅ jeg ha", he he.