Sider

søndag 14. februar 2010

Matboks i boks

Denne matboksen har jeg hatt i tankene en stund. Jeg visste at jeg hadde den et sted, i et skap eller på en hytte. Jeg visste at jeg ikke hadde kvittet meg med den i et anfall av opprydningsiver. Likefullt var den borte, og jeg kunne ikke finne den noe sted.

Helt til jeg kom på å lete i et skap - det siste skapet som var aktuelt, selvsagt. Og der fant jeg den. Den gamle, rare matboksen med Mikke Mus, Minni Mus og Pluto på.

Den blir nok fylt med noe godt som jeg skal ha til lunsj i løpet av uka. Eldstemann ville nemlig ikke ha den, selvom han trenger ny matboks.

Egne bilder.

Et bloggeteknisk spørsmål til slutt. Jeg har fjernet gadgeten under hvert blogginnlegg som finner andre relaterte innlegg - fordi jeg synes det ser litt rotete ut. Hva synes dere? Er det en grei ting å ha? Brukes den ofte? Gjør det noe med utseende på bloggen?

8 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kul matboks. Jeg er litt delt i synet på den "les også" funksjonen. Gir et litt rotete inntrykk + at jeg ikke alltid synes at innleggene er relatert i så veldig stor grad. På den andre siden, om det er stor sammenheng mellom innleggene er det en grei måte å vise det. Jeg tror likevel at jeg holder en knapp på løsningen å ikke ha det, men heller legge en link i innlegget om det finnes tidligere innlegg som er veldig aktuelle. Håper du forstår hva jeg mener, he he, ble litt langt og rotete det her. :-)

Elisabeth sa...

Jeg synes gadgeten er litt rotete rent visuelt, men jeg klikker meg faktisk videre hos andre iblant på grunn av denne. Stat counter forteller meg at det gjør mine egne lesere også, til dels i ganske stor grad. Så min blir værende.

Fin matboks! Noe du selv eller mannen hadde da dere var små?

**WE BLOG ARTISTS** sa...

Beautiful old Box,
I have those links too....not sure if it takes people on a tour of your blog...I am using stat counter...so maybe you can see from this to see if people stick around and browse other pages?
Not sure...I think I'll visit all my FAVE sites today and see if they have it.
hugs and HAPPY Valentines DAY...
Char

Huset på Planen sa...

Not many visitors use it, as far as I can see from my statcounter. So I will not replace it yet.

@Elisabeth: Matboksen fant jeg hos foreldrene mine, men jeg har bare brukt den i voksen alder. Den er nok opprinnelig fra en generasjon over oss.

Kvirrevitt sa...

KUL matboks! Mikke var skikkelig tøff i formen den gangen:)

Garberg Designshop Blogg sa...

Så morsom matboks!Den må du jo bruke:)

Anonym sa...

Jeg synes at gadgeten under hvert blogginnlegg har hjulpet meg og finne fremm hos Huset på Planen. Det ser kanskje litt rotete ut, men greit for nye lesere.

Fin matboks. Den kan romme mye godt.

trine sa...

Fantastisk fin matboks!! Som mangeårig samler av Mikke "effekter" ble jeg nesten litt misunnelig-IKKE bra :) Synes formen hans er genial men som type...... altfor besserwisser, nei da er Donald mer "My man"
Ha en fin dag
Trine