Sider

fredag 15. januar 2010

Malene Birgers elegante hjem

På nettsiden til Skøna Hem viser Malene Birger frem sitt elegante og klassiske hjem. Jeg digger lampene, især de overdimensjonerte Bestlitelampene, miksen mellom gammelt og nytt, de sobre fargene og selvfølgelig alle de fine klærne som henger i gangen hennes.

Flere bilder hos Skøna Hem.







4 kommentarer:

Anonym sa...

jeg er sikker på at barna på Haiti synes dette er lekkert. jeg tror til og med at de vil akseptere sjokolade uten chilli

Huset på Planen sa...

Hei anonym. Haiti-katastrofen er intet mindre enn grusom.

Likevel er har de fleste mennesker flere sider, og en av de sidene jeg har, kommer jeg til å fortsette å leve ut her, på tross av at det stadig skjer ting i verden som virkelig går inn på meg. Som jeg har skrevet i profilen min, så er dette en interiørblogg, og jeg kommer ikke til å skrive om politiske eller samfunnsmessige betraktninger. Den gir seg heller ikke ut for å være annet enn det. Det betyr ikke at jeg ikke reflekterer over denslags ting i det virkelige livet. Jeg trodde egentlig det skulle være unødvendig å presisere, men da gjør jeg det altså enda en gang.

Disse kommentarene lar jeg stå en stund, så sletter jeg dem.

Huset på Planen sa...

Jeg ser forresten av besøkstelleren min at du har kommet til Huset på Planen etter et konkret søk på "Huset på Planen". Det er derfor ganske tydelig at du ikke tenker kun på barna på Haiti, du heller.

Marianne E sa...

Anonym: Og hva hjelper det barna i Haiti at du surfer rundt etter en interiørblogg? Eller alle de andre barna i verden som lider?

Jeg tror ganske sikkert at alle synes det som skjer på Haiti er grusomt og mange har også bidratt økonomisk. Men det betyr vel ikke at alt annet i livet stopper opp.

Jeg synes den var en stygg kommentar til bloggeier og jeg tenker at det jammen er lett å være frekk når man er anonym.

Jeg er en av de som til tider gjesper og himler litt med øynene over interiørbloggene. Det betyr ikke at jeg mener at personene bak har et større ansvar overfor verdens nød enn oss andre, at jeg ikke forstår at mennesker kan ha flere sider eller at jeg føler behov for anonymt å slenge dritt. (Dessuten synes jeg denne - og mange andre - interiørblogger har en imponerende høy standard.)