Sider

mandag 4. januar 2010

Dra naturen inn i stua

Bokstavelig talt. Siste nytt fra den flinke danske designeren Louise Campbell er lampen Fatso, som er produsert av Louis Poulsen og omtalt på klikk.no som "one-off"-serie. Hvilket jeg antar betyr at den ikke er satt i ordinær produksjon. La oss håpe den blir det. Naturen bringes bokstavelig talt inn i stua, i form av blant annet kirsebærgrener som dekor i den ene lampen.

Pressebilder fra Louise Campbell.

Klikk.no kan man også lese mer om Louise Campbell og hennes design.

8 kommentarer:

Ciara sa...

Jeg forguder Louise Campbell. Jeg gleder meg til den gangen jeg bor et sted hvor jeg har plass til en Collage.

Skulle gjerne sett kirsebærtre-varianten i virkeligheten!

FlorasFrue sa...

Oj, ser at vi har samme tema i dag..Men helt ulik vinkling.
Hadde jeg sett ditt hadde jeg ikke lagt ut mitt innlegg, men jeg hadde forhåndslaget det og lagt det ut for publisering rett over kl.18.

Jeg liker de nye lampene :)
Ha en fin kveld!
Kjersti

Huset på Planen sa...

Det så jeg ikke, Kjersti. Imidlertid synes jeg ikke det gjør noe om man blogger om de samme tingene - det tror jeg nesten er umulig å unngå. Dessuten synes jeg at det er fint å lese om ulike bloggeres vinkling. Nå må jeg inn og lese ditt. :)

Åpent hus sa...

herlig lampe! og det var nytt for meg! :)

Hip Spaces sa...

Den var nydelig! Nesten poetisk :-) Åååh som jeg gleder meg til våren!

Birgitte sa...

Er disse lampene satt i produksjon nå? I så fall: Sikle, sikle! Husker jeg leste for noen år siden at hun laget dem i en serie til en separatutstilling, men hadde glemt hele greia inntil jeg leste om dem her. Den med kirsebærgrenene er så utrolig vakker! Jeg fikk skikkelig vårformemmelse av å se bildet, og det trengte jeg på en dag som denne!


Birgitte

Huset på Planen sa...

Hei Birgitte. Antakeligvis blir den ikke det, men det var litt uklart i innlegget. Det er endret nå. :)

Birgitte sa...

:( Det var skuffende! Skulle gjerne ha hatt en med de grenene (selv om jeg måtte ha spinket og spart noen år......) Kanskje burde vi lage en underskriftskampanje for produksjon av lampen...?