Sider

søndag 13. desember 2009

Mitt helt lokale yndlingssted

Jeg liker meg godt på den lille kafeen som befinner seg bak den avbildede døren nedenfor. Når jeg vil ha noen minutters ro, når jeg skal kose meg sammen med ungene eller når jeg skal treffe venninner går jeg hit. Det er ofte fullt, men heldigvis er det lov å sette seg ned selvom det sitter andre ved bordet.

I tillegg til at det er et koselig sted å nyte noen minutter, selger de både god kaffe, utvalgt utstyr til kaffebrygging og god sjokolade her. Dessuten er dette min lokale Kusmi-pusher. Maten deres er også nydelig og hjemmelaget. Det siste gir selvsagt et stort pluss i margen hos meg.

Her selges også termokopper fra Bodum med koselig motiv.De første bildene er egne. Tatt og vist med tillatelse.

5 kommentarer:

Avdelingen sa...

Her skulle vi også idag, men butikkene i byen åpnet visstnok ikke før to (og vi var der presis 12 da julebyen åpnet). Et kjempeflott sted og ostekaken er veldig, veldig god. I tillegg skal jentene ha honnør for at ungene serveres en halv kopp varm sjokolade i presis like fine kopper som mammaene drikker av.

Anonym sa...

Kunne tenkt meg en Kusmi te boks selv, og tenker da at den kan "resirkuleres" til annen te senere. Er den tett nok til å ha løste i senere?

Åpent hus sa...

så artig å få en kikk inn i ditt lokale yndlingssted! :) så veldig bra ut. Elsker å besøke steder som gjør alt - ordentlig!. :) fin søndagskveld til deg.

Huset på Planen sa...

@avdelingen: Kom til meg neste gang! Her var det kaffe latte og nybakte pepperkaker i dag. :)
@anonym: Jeg vet rett og slett ikke, men antar det. De selger iallefall kusmite i pose/løs vekt for påfyll på boksene.
@åpent hus: jepp, koselig med steder som gjør ting skikkelig. Ha en fin kveld du også!

Avdelingen sa...

Det kan godt hende at Avdelingen smisker seg til et lite bloggebesøk neste gang (hvis jeg bare tør)