Sider

tirsdag 24. november 2009

Ordning & reda

Klikk.no deler elskverdig ut rengjøringstips. Om det er i forbindelse med den nært forestående julerengjøringen som er egnet å gi de fleste av oss stresseksem, vites ikke. Uansett er det ofte slik at førjulstid forbindes med nedvask, da alt forventes å skulle skinne i hjemmene rundtomkring.

Selv lider jeg av uhelbredelig ordensnevrotisme året rundt og ble tildelt minst ett ryddegen for mye ved unnfangelse. Det gjør seg utslag i et ryddig og noenlunde rent hjem uansett høytid eller årstid, selvom mine tre gutter og to hunder gjør sitt beste for å skitne det til.

Om jeg ikke akkurat er noen utstyrsfreak på vaskeområdet, lar jeg meg iallefall fortrylle av smarte løsninger og nye ideer. Hvorfor må for eksempel vaskefillen være firkantet? Hvorfor ikke tredimensjonal? Hvorfor må oppvaskhansker være gule, hvorfor ikke sorte?

Her er siste innkjøp fra Ikea, nettopp sorte oppvaskhansker, samt kluten fra Eva Solo - som fungerer bra dersom man...eh...prøver hardt nok, og virkelig synes utseende betyr mye når klutparken skal oppgraderes.Dette feiesettet fra Normann Copenhagen designet av Ole Jensen står foreløpig på ønskelisten.Dessuten har jeg alltid likt denne oppvaskbaljen - nå som vi likevel er innom temaet. Også denne fra NC og design ved Ole Jensen. Denne Ole som designer ordning & reda-produkter kjenner jeg at jeg kan like!De to siste bildene er fra verdensveven, de tre første er egne.

4 kommentarer:

Avdelingen sa...

Grattis med nye duppeditter og lykke til med jobbingen med Eva solo kluten. Min gjør seg som tidligere nevnt best som pynt!

tempo.dk sa...

Ja, jeg har også altid likt denne oppvaskbaljen og overveier seriøst å gå til kjøp av denne. Ha en fin kveld. PS skulle ønske at jeg var utstyrt med bare et ryddegen :-).

Birgitte sa...

Kult med sorte hansker! Selv har jeg feiesettet, men det er litt knotete å bruke og også litt teit i opphenget. Men kult er det! :-)

Huset på Planen sa...

Haha, avdelingen - jeg har lest at du ikke er så fornøyd med eva solo-dingsen. Jeg prøver å overtale meg selv...