Sider

torsdag 22. oktober 2009

Ukas enkleste middag

Det finnes dager hvor det er ekstra travelt. Hvor jeg tidligere benyttet meg av Toros hjelp til å overleve middagen.

Nå tenker jeg annerledes. Istedet for Torosuppe, velger jeg brødskive med speilegg. Eller som i går, stekt Salmalaks i tortilla med litt salat.

Jeg laget en blanding med hjertesalat, vårløk og eple som jeg serverte sammen med stekt Salmalaks og creme fraiche eller aïoli i tortillalefse.

Ungene elsker det, og det er virkelig lettvint middag.

Foto: Huset på Planen

3 kommentarer:

Anne sa...

Å, det såg godt ut! Og så enkelt:)Dette må eg prøve.
Kva er Salmalaks?
Ha ein fin dag!

Huset på Planen sa...

Hei Anne. Salmalaks er rett og slett fine laksefileter ferdigpakket i plast. På pakken står det at Salmalaks er skinn- og benfri lakseloin, filetert og pakket innen fire timer fra fangst. Dette gir laks av meget høy kvalitet.

Jeg bor i en by hvor det er god tilgang på fersk fisk, og kjøper som regel fisk fra fiskedisk/vogn. Jeg var ørlite skeptisk til Salmalaks, som er noe dyrere enn laks i løsvekt. Imidlertid er jeg overbevist - dette er laks av fantastisk god kvalitet, med dertil god smak.

Man kan selvsagt kjøpe hva slags laks man ønsker eller har tilgang på, men jeg kjøper alltid Salmalaks dersom jeg ikke skal lage laksekarbonader.

Hufsa sa...

Jøss, du er flinkere på kjøkkenet enn meg i alle fall, ikke at det skal så mye tilXD
Har du lagt ut og samlet oppskriftene dine noe sted på bloggen din? Klarer ikke finne dem sånn i farta i alle fall. Hadde vært kjekt å lære å lage noe nytt:)