Sider

tirsdag 6. oktober 2009

Lettpåvirkelige meg og litt om blogging

Det er en fascinerende plass, denne bloggverdenen. Man finner frem til bloggere som liker de samme tingene som en selv, hvor man nikker seg gjenkjennende gjennom hver eneste bloggpost. Dessuten finner man frem til noen som liker ting man aldri kunne tenkt seg å dra i hus selv. Som likevel lager flotte, imponerende og inspirerende blogger.

Også er det alle de tingene som man aldri har sett, som man får øynene opp for gjennom personlige bilder og fine presentasjoner. Når jeg er inne på temaet bilder og presentasjoner, har jeg tenkt litt på hva jeg liker å lese om hos andre, og igjen hvordan jeg selv skal presentere ting. Det er mange måter å gjøre det på, men én måte jeg liker bedre enn andre er når man viser frem egne bilder. Antakeligvis må jeg med en gang innrømme at den lille kikkeren i meg tilfredsstilles av å se bilder fra andres hjem, men jeg tror ikke det er enkelt heller. Det er også det at jeg liker å se bilder fra så mange flotte, inspirerende, morsomme, varme og personlige hjem. Derfor fortsetter jeg selv å lage poster med egne bilder - fordi jeg tror at dere tenker litt som meg.

Er det én ting som utmerker seg som en slik ting jeg har sett i blogger rundt omkring, er det Babellfatet fra Koziol.

Etter å ha sneket meg rundt som leser, og deretter som blogger selv en stund har jeg nå anskaffet to slike fat. Ett som står hjemme, og ett som jeg tok med ned hit.

Det er godt å gi etter for påvirkelighet av og til.Bildet er selvfølgelig tatt av Huset på Planen.

Ha en fin dag! Riktignok er det midt i uken, men jeg har ferie og planlegger utstrakt lating. I tillegg til en liten tur til nærmeste småby.

2 kommentarer:

Moderne Retro sa...

Jeg synes det er artig å se hvor forskjellig bloggene egentlig er, og liker veldig godt bilder som viser interiøret til den jeg besøker. Det fatet er jo bare så anvendelig og lekkert.
Ha en fortsatt fin høstferie. Selv tenkte jeg å ta med guttene med venner på nærmeste lekeland, der de kan leke mens jeg leser bok og spiser lunsj.

Avdelingen sa...

Jeg liker best en kombinasjon av egne bilder og inspirasjonsbilder.... Og jeg er nesten også blitt overbevist om at Babellfatet er en kjekk ting å ha.