Sider

mandag 26. oktober 2009

Barnerom 2

Etter å ha ryddet rommet til eldstemann, var det igår mellomstens tur. Vi hadde en del forhandlinger vedrørende møblering. Etter å ha tapt kampen (for øvrig til mannens store fortvilelse - han syntes det ble upraktisk) mot en gutt som har blitt altfor god til denslags forhandlinger, ble det seende slik ut.Årsaken til motstanden mot slik møblering var i hovedsak at spretterten vår ville at sengen skulle plasseres på en vegg hvor det ikke var plass til å sette sengen helt inntil veggen. Det løste jeg ved å sette noen oppbevaringsesker som han kunne bruke til nattbord. Resultatet ble likevel et rom i balanse synes jeg.

Problemet med et hus med altfor mange vegg- og takvinkler, er utfordringene når det kommer til møblering. Litt av takproblematikken ser dere forresten på bildene her.

Ellers har vi malt i nøytrale farger. Er det noe jeg som småbarnsmor har erfart de siste årene, er det at tiden flyr. Og for en som ikke synes maling er spesielt gøy, er det best å ikke male for mange figurer på veggen som er barnslige om få år.

Foto: Huset på Planen

Vinduskarmen tagges også.

3 kommentarer:

Kirsebær sa...

For et koselig og stilig gutterom! Jeg har veldig sansen for rom med "kriker og kroker". :o)

Ønsker deg og dine en fin mandag!

Anonym sa...

Har dere ikke godkjent rømningsvei på et barnerom?

Huset på Planen sa...

Jo, det er en ekstra dør der som ikke er avbildet.