Sider

lørdag 5. september 2009

Istedet for blomster

Vi skal på middag til gode venner i kveld, og det gleder jeg meg til.

Etter at jeg la min elsk på Kusmite i sommer, har jeg funnet ut at jeg heller vil ta med en boks med favoritt-teen min som en liten vertinnepresang istedet for å bruke like mye penger på blomster. Og siden jeg likevel har bakt i dag, tar jeg med litt av den produksjonen også.

Når sant skal sies er jeg ikke mye dillete. Det finnes ikke mange hobbyartikler i huset, hverken innpakningspapir, bånd i alle farger eller engleglansbilder. Men vi har papirposer, noen miniklyper i tre og snor i bomull. Det er da noe. Dessuten har vi et fantastisk kristorntre i hagen (som forøvrig bugner av grønne bær - gleder meg til jul!) med dekorative blader.

Alle foto er av Huset på Planen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var en kjempefin vertinnepresang synes jeg! Og innpakningen ble stilren og enkel, ikke alltid man trenger å dille så mye. :)

Da jeg var innom en kaffebar i dag, så jeg de solgte en liten pose biscotti til 75 kr. Og det var en LITEN pose! Da er det jo greit å kunne bake selv. Hvis du har lyst til å dele oppskriften din med leserne, kommer jeg til å prøve den! :)

T

Huset på Planen sa...

Jeg deler gjerne oppskrifter!

Fée sa...

En gaveinnpakning helt etter min smak.