Sider

mandag 13. juli 2009

Midlertidig kjøkken og avlappende hyttehverdag

Kjøkkenet er ikke helt ferdig. Benkeplate med vask kommer ikke før om noen uker, så kjøkkenleverandøren har lagt på en midlertidig enkel plate. Det ser fint ut likevel, og jeg er henrykt over god service. Det gjelder forresten alle som har gjort ting i hytta - håndverkerne har vært superflinke, effektive og pålitelige.

Den permanente kjøkkenbenken er i sort kompaktlaminat, 12 mm tykk. Benken er 75 cm dyp, hvilket gir oss følelsen av å ha ekstra stor plass. Anbefales på det varmeste. Vasken er underlimt. På veggen kommer en 30 cm oppkant i benkeplatematerialet.

Skapfrontene er i heltre ask. De er litt lysere enn veggene som også er i ask, men jeg synes ikke det gjør noenting. Blandebatteriet er fra Vola og lampen er en Luxo L1. Jeg var litt skeptisk da arkitekten foreslo denne som lyskilde, men er absolutt overbevist. Det er veldig praktisk, og særlig for en som meg som ikke er så begeistret for downlights.

I dag har jeg praktisert det avslappende hytteliv. Jeg har plantet i et bed jeg har foran hytta. Så snart det vokser litt til, skal jeg ta noen bilder derfra. Idag nøyer jeg meg med noen fra kjøkkenet.

Radio og brødrister har vi tatt med fra fjellet. Jeg får se om jeg tar det med tilbake, eller om jeg skaffer nytt for å ha der oppe. Akkurat nå nyter jeg sommeren og orker ikke tenke på vinteren.

3 kommentarer:

Fée sa...

Takk for tipset om 75 cm dyp benk. Det skal jeg ta med meg til neste gang jeg skal innrede kjøkken.

Lekkert, forresten.

Blå-hvit samlemani sa...

Takk for koselig kommentar inne hos meg. Blå blomst tallerken fra Egersund ble i sin tid kjøpt for å pryde en tallerkenhylle på 90 tallet. Under min "stål og minimalisme" periode, fikk den hvile i kjelleren, før den og de andre ble flyttet til hytta..

Kjekt å kikke innom hos deg. Så tøft det er blitt på hytta deres. Tipper dere koser dere der.

ha en fortsatt fin sommer

Kristin

Moderne Retro sa...

Veldig lekkert. Vi valgte også dypere benk, samt benkeplaten "går oppover" veggen (kun vi har 12-13 cm). Skriver under på anbefalingen din. :)

Bålpanna var veldig stilig. Er selv på utkikk etter en som vi kan sette i singelen ved uteplassen, men må vente til alt er ferdig der først.

Ligger forresten en award til deg inne hos meg. :)