Sider

onsdag 3. juni 2009

Vinduskarmen på kjøkkenet

Basilikumen har vokst seg gigantisk! Den må nok bli med på sommerferie dersom den forsetter å holde seg så fin. Her er kjøkkenvinduet mitt. Litt krydder, litt lyd og servietter. Radioen er jeg så fornøyd med at jeg har den samme på begge hyttene. Må definitivt kunne betegnes som en favoritt.



Foto: Privat

9 kommentarer:

Fair sa...

For en flott vinduskarm!
Er det urtepotter fra Eva Solo du har? Synes det er fin at du lar fargene være nøytrale, mens utene frisker opp og kommer frem.
I tillegg til at urteplanter er dekorative, er det ekstra hyggelig å kunne bruke helt ferske urter i matlagingen. :)

Sulvis sa...

Morsomt at du postet dette innlegget i dag - jeg har nemlig et basilikuminnlegg i egen blogg i dag. Jeg tror din er mer å skryte av enn min. ;)

Huset på Planen sa...

@Fair: Ja, det er urtepottene til Eva Solo. Jeg har hatt urtene veldig mye lenger etter at jeg kjøpte disse, så de er absolutt verdt sin pris. Takk for kompliment, forresten, det er utrolig koselig med kommentarer.

@Sulvis: Morsomt sammentreff, ja. Jeg har snikkikket i bloggen din også. :)

Elisabeth sa...

Jeg synes at de urtepottene er kjempelekre, men basilikummen min holder seg ikke noe lengre i slike potter. Snarere tvert om...

Anonym sa...

Fin vinduskarm - og like stilig som resten av huset deres. Går det an å spørre hvor du har kjøpt serviettholderen? Jeg er på leting etter en, men det er så vanskelig å finne noen i en litt stram design.

Huset på Planen sa...

Takk skal du ha! :) Serviettholderen fikk vi til bryllupet vårt for elleve år siden, og jeg synes den er like fin og praktisk i dag. Jeg tror den er fra Georg Jensen eller muligens Stelton. Innbiller meg at den befinner seg hos Norway Design.

Anonym sa...

Takk for svar! Det må sjekkes ut! :)

Anonym sa...

For en fantastisk basilikum! Hvordan får du basilikumen så stor? Fjerner du alle små stilker, og lar bare de kraftige være igjen? Kniper du av blader underveis?

Huset på Planen sa...

Jeg fjerner de minste stilkene og kniper av småblader. Av og til fungerer det, og av og til ikke. Denne gangen har den bare vokst seg større og større. :)