Sider

torsdag 4. juni 2009

Lamper til hytta

Lamper er ikke lett, synes jeg. Fine lamper er ofte dyre, og man trenger en del lamper når man bygger nytt. Jeg synes også lamper skal være nøytrale, og på denne hytta spesielt, trenger vi lamper som er enkle i formen. Jeg er heller ikke så glad i downlights overalt.

Tipset fra arkitekten var Mini Glo-Ball fra Flos, både på veggen på badet og veggen i gang og garderobe. Fine lamper, som vi har bestilt i dag.



Foto: Flos

7 kommentarer:

La luz del norte sa...

Takk for koselig melding! Håper du har en fin kveld! Jeg skulle gentlig jobbet litt, men det er mye mer koselig å blogge litt... :)

Solrosa

Jannicke sa...

Hei.
Helt enig i at lamper er vanskelig! Jeg liker også enklle lamper, som gir "rett" lys er det beste..
Syntes lampene du har valgt til landstedet var veldig fine og tidløse ;o)
ha en fin kveld! J.

Camilla sa...

takk for innlegg. Jeg har justert det litt. For du har helt rett! F. F. maskiner er veeeldig fine å se på. jeg hadde før, men ville ha ei litt mer avansert. Og ingenting er faktisk lettere og mer stabilt enn en vanlig Bialetti! Men Mukkane med ku-motivet er IKKE bra! Ellers har jeg selv bestilt to Glo-balls selv idag. De skal henge i taket da. Vi bruker en formue på lyssetting...det er neimen ikke lett!!:)

fru.vims sa...

den hytta deres kommer til å bli alldeles lekker!
veldig fine lamper dere har bestilt! :)

Hytte for meg arvegods og slitte stoler. veldig sjarm, men ei nybygd hytte med flott design hadde vært luksus i hverdagen :)

Solveig sa...

Hei!
Jeg er så enig. Lamper er vanskelig vanskelig. Disse var veldig stilige, og så ut til å gi et veldig godt lys uten å ta for mye plass. Håper dere blir fornøyd, vis gjerne bilder, hihi!

Huset på Planen sa...

Såklart jeg skal vise bilder! Jeg planlegger livemøblering i hele sommer, hehe.

Ragnhild sa...

Så fine Glo-balls! Nå må jeg finne et sted jeg kan ha sånne ;)