Sider

fredag 19. juni 2009

Hytte og peon

Idag drar vi for å inspisere hytta. Den skal stå ferdig om to uker, og jeg er mildt sagt superspent. Jeg gleder meg til å se hvordan askepanelet på veggen er, hvordan den ser ut utvendig uten stillaser, hvordan sedumtaket holder seg, hvordan betongterrassene har blitt. Kjøkkensnekkeren begynner montering av kjøkken og bad på mandag, så det får vi dessverre ikke sett.

De innebygde sengene og skapene skal være ferdig, og vannet er visst tilkoblet. Med andre ord masse som har skjedd siden vi var der sist.

Her er noen grener med peoner. Jeg hentet minstemann hos en kamerat forleden dag, og hagen deres bugnet av peoner. Da jeg ga uttrykk for min begeistring over de vakre blomstene fikk jeg beskjed om å bare plukke med meg en bukett!

Nå har jeg så mange innlegg om blomster at jeg tror jeg må ha en ny etikett.

Foto: Privat

5 kommentarer:

Penselstrøket sa...

Peoner er noe av det nydeligste jeg kan tenke meg. Jeg fikk grave opp mammas peon i fjor, og plantet den her. I år blir det forhåpentlgvis blomster på den. :)

Moderne Retro sa...

Så spennende. Håper du er utstyrt med kamera, og har planer om å dele litt med oss som følger bloggen din.

Peoner er bare så lekre.

God helg! Jeg har begynt på min nå, og har samlet sammen en haug med interiørbøker som skal tas med ut. :)

Ragnhild sa...

Så herlig! Jeg har hatt en bukett peoner stående her halvannen uke. Du vet sikkert hvilken felles bekjent av oss det minner meg om :)

Forførende Farger sa...

Har dere sedumtak på hytta?
Spennende! Gleder meg til å se det i full blomst til neste år. Jeg har fundert på å legge sedumtak på staburet hjemme, men da har jeg tenkt å lage det selv gjennom stiklinger, avleggere og frøsåing.
Da dere bestilte sedumtaket (Sedum = bergknapp)fikk dere en liste over hvilke sedumer som er brukt på deres tak?

Nyyyydelige pionblomster. Snakk om snille venneforeldre!
Er det duftpioner eller bondepioner?

Ha en fin midtsommerhelg!

Klem fra meg

Aase sa...

Jeg har også en bukett rosa peoner stående. Håper de spretter ut skikkelig før de må kastes i helgen. Drar på 3 uker ferie og de overlever neppe det.

Peoner er en av mine favorittblomster, sammen med valmuer.