Sider

lørdag 27. juni 2009

Gallerilørdag

Det er en fantastisk dag! Solen skinner og vinden sørger for behagelig temperatur.

Jeg har sittet på denne benken i dag og passet på et åpent atelier.Her er noen flere bilder av det flotte lille huset.

Og ett bilde tatt inne.Foto: Privat (og med tillatelse fra eieren)

8 kommentarer:

Moderne Retro sa...

I dag fikk viste jeg mannen min bloggen din (første jeg har fått han til å se gjennom absolutt alt på). Han var mektig imponert. Spesielt godt likte han sjøhytta, og spurte om vi ikke kan få leie den (hehe).
Siste han sa om sjøhytta var: "Den er moderne, samtidig som arkitekturen klaffet så godt sammen med terrenget.".

Ha en nydelig søndag. Det har vi: Vi voksne har kost oss med reker og hvitvin på verandaen. Barna og naboguttene fikk sandwich med ost og skinke (de har ikke tid til å sitte stille i fineværet).

Huset på Planen sa...

Det var virkelig en fin kommentar, Moderne Retro. Jeg skal si fra dersom vi skal leie ut - for spesielle kjente! Hyggelig å se at flere har samme oppfatning som oss vedrørende hvordan den er tilpasset terrenget.

Moderne Retro sa...

Beklager skrivefeilene... Og det er jo lørdag i dag...

Kommentaren er vel fortjent. Synes byggemåten (på alt dere gjør) hele tiden gjenspeiler deres kunnskap om design, og ikke hva som er prangende. Dere fortjener honnør for det. Og som dere selv vet, så er stilen deres tidløs og "evigvarende".

elisabeth sa...

Hei huset på planen

ser at du har vært innom blogen min, inspirationalspaces.clogspot.com..etter å ha tittet på bildene fra hytten din ved sjøen, lurer jeg på hva du tenker om en evnt. reportasje fra stedet?
mailadressen min er elisabeth_hudson@hotmail.com. Den ser veldig interessant ut, og bilder må jo tas før oktober om det skal se ut som sommer..

Huset på Planen sa...

@Moderne Retro: Jeg setter spesielt pris på det at ting ikke oppfattes som prangende. Det synes jeg er veldig viktig. Ofte synes jeg nemlig man sitter igjen med inntrykket av nettopp det.

@elisabet: Jeg skal ta kontakt med deg så snart helgen er over. Hyggelig at du synes det ser interessant ut der.

Anja sa...

Jeg måtte smile litt av bildene dine. Tror at fotografene brukte dette som bakgrunn for konfirmasjonsbildene på 80-tallet. Det så mistenkelig likt ut som bakgrunnen på noen mindre flatterende konfirmasjonbilder av meg selv. Og jeg vet med sikkerhet at det ikke var bakgrunnen som ødela bildene. Heller mer til å tro at det var syrin og aprikosfargede klær med skulderputer samt hårfrysre a la Martha Louises stil på sent 80-tall.

Huset på Planen sa...

Jeg må si jeg ble nysgjerrig nå, Anja.

Hvis du vil kan du maile meg på husetpaaplanen@epost.no

Anonym sa...

Har forsøkt å maile deg, men får bare opp failure-melding. Kanskje du kan maile meg først slik at vi kommer fordi event. tekniske viderverdigheter? Mailadressen er okkajenta(krøllalfa)gmail.com

Anja