Sider

mandag 28. februar 2011

Snart vår i Huset på Planen

Bar asfalt tyder på at vi nærmer oss våren, selvom det kan være surt til tider.


Dette blir en liten oppdatering fra meg, antakeligvis den siste på lenge. Som dere faste lesere allerede har registert, er det lenge siden jeg skrev noe her inne. Sånn er det blitt nå, jeg har så mange andre prosjekter jeg må følge opp. Og da er det enkelte ting som må lide, denne gangen Huset på Planen.

Ha det fint der ute! Huset på Planen vil fremdeles bli liggende i cyber space - forhåpentligvis til glede og nytte for de som skulle finne på å stikke innom. Og hvem vet? Kanskje jeg snart setter igang med nye prosjekter som gjør at det blir naturlig å vekke til live bloggen igjen?

Her er uansett et par bilder fra tilværelsen min om dagen, hønsehuset, de vakreste blomstene som finnes - nemlig avskårne svibler, muffins og to av de morsomste hønene som finnes, dvergkochinene Thelma og Louise - tøffingene selv.
På gjensyn! Takk for alle som følger trofast med, jeg ser nemlig at det fremdeles er overraskende mange besøkende innom daglig. Og takk til alle som har fulgt med Huset på Planen i den aktive tiden. Dere skal vite at jeg fremdeles følger med i interiørbloggeverdenen, jeg er innom mange av dere jevnlig.

11 kommentarer:

FlorasFrue sa...

Blogging tar mye tid! Jeg ser at du har masse prosjekter (for noen skjønne høner!), men håper at du tar deg tid til et innlegg i ny og ne - feks med de gode matoppskriftene dine?? Please da!
Klem

Nanna sa...

ibland så får man prioritera annat! Om du känner att det tar mycket tid men ändå vill hålla den uppe så strunta i att läsa andras bloggar och lägg upp inlägg lite då o då här. Du har ju många följare så vi följer ju dig ändå:)

Dina muffins ser grymt goda ut!!! Kanske ska baka imorgon...hmm! ;D

ABE sa...

Snufs... Are you cheating on interior with cooking? :)

Anonym sa...

Dette var ikke kjekke nyheter. Bloggen din er utrolig flott - med både interør og matgleder. Ikke minst inspirerende, jordnær og med fantastiske bilder.
Tusen takk for det du har delt med oss!

Mvh Elisabeth

Frk.Virrum sa...

Artig blogg, denne likte jeg! Hang meg på, og gleder meg til å følge deg videre! God kveld!

hege sa...

Har akkurat lest gjennom alle postene dine fra hytta på fjellet og hytta ved sjøen - og blitt så inspirert!!! Så flott dere har det, og så mange fine løsninger. Hytta ved sjøen er jo helt utrolig! Skjønner godt at dere er fornøyde med både arkitekt og entreprenør. Hadde vært stas hvis bloggen ble vekket til live igjen, men skjønner at du har mye annet på gang også. :-)

Åpent^hus sa...

hei B
kjekt med et livstegn fra den kanten! :)
her er lenken du spurte etter:
http://freshome.com/2011/07/20/modern-home-especially-designed-for-active-relaxation-in-new-zealand/

og du - vet du har svart en gang, men kunne du gitt meg høyden på spisebordet du har Syveren-stolene dine til? Må få gjort noe med vårt. Er ikke så behagelig å sitte ved det.

Håper du har det fint
beste hilsner fra Åpent hus
(skriver kommentar, siden jeg er uten epost for øyeblikket)

Telemark sa...

God jul til alle på langtur!

Anonym sa...

Dette er en fantasktisk flott blogg! Den er utrolig inspirerende med mange flotte bilder.
Der er derfor trist at bloggen din "legges ned", men jeg håper du finner tid og får anledning til å vekke den til live igjen..... Lykke til med nye prosjekter:)

Anonym sa...

Det er trist at denne flotte og innspirende bloggen din legges ned. Jeg håper du får tid til å oppdatere den innimellom dine andre prosjekter. Du har rett og slett særdeles god smak, og jeg skulle således ønske at du ville dele mer av "dine interiører" med oss. Det hadde vært flott:)

Anonym sa...

Deler skuffelsen med de andre her..Mange inspirerende innlegg:) Håper du 'vekker den til liv' igjen;)) Jeg falt pladask for fargevalgene på vegg og gulv i stua. Kan du dele fargekodene?
Maria