Sider

tirsdag 15. juni 2010

Ettermiddagskaffe

Hvis jeg skulle fulgt min indre klokke, hadde jeg drukket kaffe hver dag etter jobb. Så hadde jeg i ro og mak begynt på middagen med P2 surrende i bakgrunnen og spist i seks, halv syv-tiden. Dette er dessverre urealistisk drømmetekning med tre sultne skolegutter som vil ha mat i fire-tiden. I dag var det ikke mange i huset da jeg kom hjem og jeg bevilget meg en kopp espresso med litt varm melk, omtrent som en cortado. Med et lite dryss 100 % sjokolade.

Hverdagsluksus, rett og slett.

Ja, også fikk jeg vist frem Wiik & Walsøe-koppen min, da.Ellers kan jeg melde at Huset på Planens eldste beboere gleder seg til i morgen. Hvertfall den kvinnelige delen. Innlegg om det gledelige blir det kanskje også.

4 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Ingenting som kan måle seg med en gooood kopp kaffe..
..Og denne koppen så jo super god ut

..Nydelig kopp også
Tror jeg har vase i samme serie,bare med en liten alv på:)

En herlig serie med vakre produkter.

Har en stor lidenskap for god kaffe, og er den heldige eier av en rosa retro kaffemaskin som gir meg min daglige dose kaffe hver morgen:)

Ha en herlig tirsdagskevld, og tusen takk for titten.

-Ida Susanne

Bird sa...

oi saå nydelig det så ut!! kost deg skikkelig i dag du?!:)

trine sa...

Kult! Likte "dyret". Har de begynt å lage espresso kopper?
Ha en fin dag
Trine

Anonym sa...

Den kaffekoppen så bare helt herlig ut!!! Så deilig å kunne sette seg ned etter en lang dag å bare nyte varmen i koppen:) Men så ofte blir det ikke med barn som springer rundt, men det er hverdagskos det også:)

Ha en fin dag, klem Maria!