Sider

mandag 12. oktober 2009

Blogglotteri hos Huset på Planen!

Da jeg startet blogging i mai dette år, hadde jeg ingen forventninger til hvordan det skulle bli. Jeg ble så inspirert av Moderne Retros flotte blogg og tenkte at jeg hadde lyst til å prøve det samme. Spesielt hytteplanleggingen har gjort bloggingen ekstra morsom. Eller er det bloggingen som har gjort hytteplanleggingen ekstra morsom? Å få tilbakemeldinger er også veldig inspirerende.

Jeg ser litt rundtomkring at det er flere måter å løse dette med blogglotteri på. Siden jeg ennå ikke har rundet 30 000 treff, men antar utfra telleren at det er ca et par uker igjen, så har jeg bestemt meg for å sparke igang konkurransen allerede nå, og foreta selve trekningen idet jeg når målet.

Slik fungerer lotteriet:

Ett lodd for å legge igjen kommentar i dette innlegget.
Ett lodd for å legge seg til som følger til Huset på Planen.
Ett lodd for å linke til dette innlegget på bloggen deres, enten i eget innlegg, i bloggrullen eller som sideelement. Bruk gjerne bildet mitt.

Altså, dersom dere foretar dere alt ovenfor, trekker dere tre lodd.

De som ikke har blogg, kan delta i lotteriet ved å sende en epost på adresse husetpaaplanen@epost.no

Premien er som tidligere antydet en Volaknagg i blank krom.

Her er den avbildet på badet på hytta.Vinneren er trukket og kontaktet.

20 kommentarer:

Fjasevas Huset sa...

Count me in on this. Jeg syntes d har vært supert å følge deg så langt! Jeg legger meg inn som følger og linker inne hos meg! så krysser jeg fingra på at jeg stikker av m den fine premien:-)
ha en super kveld
klem

tempo.dk sa...

Hej! Jeg har linket til din flotte og morsomme blog i et stykke tid og da den er så flot, har jeg tænkt mig at fortsætte med det. Jeg har nu også lagt mig ind som følger. Jeg sætter også pris på dine kommentarer på min blog. Ha en god aften. Hilsen tempo-Bente

sg sa...

Så spennende med konkurranse! Jeg skulle veldig gjerne ha vunnet knaggen fra Vola, men det er uansett spennende å være med.
Jeg er allerede følger, håper jeg får et lodd for det...
:D

Moderne Retro sa...

Da blir det 3 lodd på meg: http://moderne-retro.blogspot.com/2009/10/lotteri-hos-en-av-mine-bloggvenninner.html

Siden jeg har den minste varianten selv, og egentlig ikke trenger den andre varianten, så vil jeg at det blir ny trekning, hvis jeg skulle vinne, slik at noen andre får gleden av den flotte Vola-knaggen (for de er veldig lekre). Kunne likevel ikke la være å delta. :)

Anonym sa...

Heisann.

Du hadde lagt igjen en hilsen på bloggen min her om dagen. Jeg er helt hyfødt blogger :-) men kan fortelle deg at det er din blogg som har inspirert meg til bedre matbevissthet, og du er også grunnen til at jeg fant frem til boken "Den hemmelige kokken".

Tar gjerne et lodd i lotteriet ditt. Om jeg får til å legge deg opp som følger får vi se. Jeg er jo så ny i dette enda. Men du har en kjempefin og inspirerende blogg som jeg gjerne følger.

Brita sa...

Blir gjerne med i trekningen jeg ja:-)

Anonym sa...

Hei!

Jeg vil gjerne bestille 3 stk. lodd hos deg
& gratulerer med den flotte bloggen og besøkstallet!!!

Ha en fin høstuke videre!

ann-christin

IfraLahell sa...

3 lodd til meg også. Tenk 30 000 treff da- DET er bra. Er veldig glad i bloggen din og titter innom deg nesten daglig. Ikke alltid jeg rekker å slenge inn en kommentar, men jeg gleder meg ihvertfall over de fine bildene du tar og det du skriver ;)

Klemmer

Åpent^hus sa...

Jeg er med. Er Følger og har link allerede! :) Men det kan bli dyrt å vinne, skjønner jeg. For da må jo premien ha selskap av flere! ;)

Linda sa...

Jeg er med :)

Kvirrevitt sa...

Hei!
Tre lodd på meg også:) Linker, følger, kommenterer.

Ha en finfin dag:)

Ylva sa...

Hei hei!
Jeg tar 3 lodd, er følger og har link allerede jeg og!) Tipp topp

Stilrent interiør sa...

Hei!
3 lodd på meg også:) Ha en fin kveld!

Proforma - Irene sa...

Grattis till alla dina besökare till bloggen! Jag är gärna med i tävlingen och har lagt till mig som följare av dina blogg... alltså 2 lotter! Nu håller jag tummarna!
Ha det gott!

Idun // Breidablikk sa...

3 lodd på meg ;)
Lekker knagg! Nå skal jeg ta meg en skikkelig runde å se meg rundt i bloggen din :)

Sulvis sa...

Jeg blir også med! Og jeg har logget på med google-brukeren min, og er med som følger - og jeg skal få lenket til bloggen på siden min.

Kathrine H sa...

Jeg tar mer enn gjerne tre lodd i trekningen om denne stilige knaggen; er følger og har linket på bloggen min. :o)

Ønsker deg og dine en fin kveld! :o)

Annikken sa...

Fin blogg du har!

Jeg melder meg på her. Ett lodd;)

Hjem for 4 sa...

Sånn, ha har jeg gjort meg fortjent til 3 stk lodd. Hadde vært veldig fint å vinne denne, da toalettet vårt har Vola kran, men mangler knagger - så dette hadde vært midt i blinken! Håper du klarer 30.000 snart!!

små og store drømmer sa...

Så gøy. Jeg tar gjerne 3 lodd jeg da :)