Sider

lørdag 29. august 2009

Gjenbrukshytta

Som jeg tidligere har skrevet i bloggen, så er hytta på fjellet preget av gjenbruk. Nesten alt inventar er enten overlevninger fra den gamle hytta eller funnet frem fra loft og svigerforeldrehus. Enkelte utvalgte ting er kjøpt inn nytt. Vi kjøpte blant annet noen saueskinn, puter og teppet som ligger på gulvet. Bortsett fra skinnene, er samtlige ting skaffet på salg. Vi har trukket om puter i de gamle Biri-stolene og AJ vegglampene er fra barnerommet til mannen.

Glasskapene på veggen hører til Unoform-kjøkkenet som vi fikk fra svigerforeldrene mine, siden de passende nok pusset opp kjøkkenet sitt da vi bygget hytta.

Og selv om jeg i utgangspunktet ikke er spesielt fan av å ha døde dyr innendørs, har jeg forståelse for at mannens første tiur har fått plassen på toppen av skapet.Foto: Huset på Planen

2 kommentarer:

BeBe`s blogg sa...

Jeg er en stor fan av gjenbruk, så takk for flott inspirasjon! Det var også dine første innlegg med bl.a. fjellhytta som gjorde meg oppmerksom på bloggen din. Ha ei fortsatt fin helg!:)

Moderne Retro sa...

Nydelig. Stilen passer så godt på hytta deres. Får skikkelig høststemning. For meg som har Unoform-kjøkken, er det så artig å se det "gjenbrukt" etter 40 år. Her snakker man om varige ting - både design og kvalitet.

Nå har jeg spist flambert biff, og er akkurat passe mett. Skulle se film i går, men kom aldri så langt. I dag blir det derfor "Menn som hater kvinner" ilag med mannen. Leste boken før "alle andre", og visste den gangen ikke hva jeg hadde i vente. Nå har jeg høye forventninger, men vet at film ikke er det samme som bøker.

Ønsker deg og dine en god lørdagskveld. :)