Sider

torsdag 27. august 2009

Før og etter: Interiør

På oppfordring kommer noen bilder underveis i byggeprosessen. Muligens ikke så spennende, og kanskje det hadde vært morsommere å vise bilder av hytta slik den så ut innvendig før. Det har jeg imidlertid valgt å ikke gjøre, siden det på en måte ikke tilhørte meg. Vi overtok hytta etter besteforeldrene mine, og siden jeg synes interiør er veldig personlig, så er det heller ikke riktig av meg å vise bilder fra inventaret.

Underveis: Det fantastiske er at bildene er tatt med omtrent to ukers mellomrom. Byggmestrene var supereffektive de siste ukene!Ferdig resultat:

Alle bildene er tatt av Huset på Planen.

Til slutt er det en ting jeg rett og slett lurer litt på. Hva synes egentlig blogglesere det er interessant å lese om? Er det mest spennende med personlige bilder? Bilder og tekst av nyheter og favoritter? Er det mest interessant når man skriver og viser bilder fra andre steder på internett? Oppskrifter?

Jeg tenkte at det ville vært fint med en tilbakemelding på temavalg og bruk av bilder. Dersom noen tar seg bryet med å skrive noen ord om hva de foretrekker, ville jeg blitt veldig glad. Ha en fin dag, alle sammen! I morgen er det yndlingsdagen min! Da blir det sikkert noen bloggposter fra fjellet.

10 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Det var litt av en forandring ja :)

Anonym sa...

Du har en utrolig flott og inspirerende blogg! Jeg foretrekker personlige bilder, nyheter og favoritter;)

Ninas Drops sa...

å du å du..
Jeg synes plassen dere har er helt vidunderlig altså...nyyydelig er det der. Blir ikke lei av bilder derfra. Med så mange fine løsninger, spesielt den veggen bak sofaen. å wow. Også utsikten da. Det bildet med solnedgangen er jo også nydelig vil jeg si.
Jeg liker bloggen din som den er jeg. LItt egne bilder, litt produkter som du liker også litt inspirasjon..
Selv har jeg to blogger, en med bilder fra mitt hjem, også en med produkter, miljøer som inspirer meg. FInt at vi alle er litt forskjellige her inne.
Drops som ønsker deg en god dag.

Fair sa...

Dere har fått en nydelig hytte!

Så, over til det du lurte på. Jeg liker godt å se personlige bilder av favoritter og fine/gode løsninger som du er fornøyd med. Å kombinere personlige bilder med bilder fra produsenten gjør det også spennende (fokuset blir da kun produktene, mens de personlige bildene viser dem i en sammenheng, noe som (for meg) er viktig for å bli inspirert), så lenge det ikke blir for mange av dem. Jeg synes tekstene du skriver i innleggene/til bildene er gode og informative, samt godt skrevet, og det er hyggelig når du leger inn personlige betraktning rundt innleggets tema.

Oppskrifter er for meg ikke så veldig viktig, men en gang i blant er det hyggelig at du krydrer bloggen med det. Jeg synes den linjen du har lagt deg på hittil er perfekt for meg.

Jeg kom på en ting til: Detaljbilder! Og nærbilder! Noe av det beste er når du viser fram små, men flotte detaljer som gjør det lille ekstra. Det liker jeg veldig godt. Bildene (og kommentarene) inspirer meg til å bli mer oppmerksom på og glede meg over de små detaljene rundt meg. :)

Jeg gleder meg til å følge med videre og bli inspirert. :)

Camilla sa...

Jeg synes det er så gøy å se bilder av hvordan folk har det hjemme og ting de har skapt selv -og bildene du viser er jo utrolig flotte og inspirerende.
Jeg liker også godt å se hva som inspirerer andre med litt
lik stil/smak som meg. Bilder av interiør, arkitektur, kanskje litt klær og tilbehør, møbler osv.

Er dere forresten fornøyde med kvaliteten på Velfac vinduene? Jeg har helst lyst på gjennomgående aluminiumsvinduer der også stolpene mellom
vindusflatene er av aluminium men vurderer å bare male/lakke trestolpene fra Velfac i samme farge som rammene. Hvordan har dere gjordt det?

Liker utrolig godt at dere har brukt tre både på tak og vegger, utrooolig nice!


Nei vettu, bloggen din er bare helt super :)

Moderne Retro sa...

Elsker å se bilder fra hytta deres. Takk for titten. :)

Vedr. temavalg og bruk av bilder, så liker jeg bloggen din akkurat som den er.

Ønsker deg en herlig dag i morgen.

Huset på Planen sa...

Tusen takk for hyggelige og konstruktive kommentarer. Jeg setter veldig pris på. Det er både inspirerende og fint å lese om hva dere synes.

Ut fra det jeg har lest til nå, tror jeg at jeg forsøker å legge meg på den linjen jeg allerede ligger på. Litt personlig fra hjem og hytter, detaljbilder, noen favoritt- og inspirasjonsposter, ispedd ønskelisteposter.

@Camilla: Vi er etter en sesongs bruk veldig fornøyd med Velfacvinduer. Det virker som solide og veldig funksjonelle vinduer. Åpne/lukkemekanismen fungerer også fint. Den ene delen av de store vinduene i front kan også åpnes slik at vi virkelig får følelsen av å være ute - inne. De ble levert i farge 8500 og jeg tror det er aluminium ute og trerammer inne. Alt i samme farge. Send meg gjerne en epost dersom du lurer på mer.

Anonym sa...

fotgrafiene dine er utrolig bra. Du maa fortsette med det. Elsket regnvarsbildene dine. Her jeg bor er det 42 grader, og ikke en regndraape i sikte paa flere maaneder. Bloggen er kjempefin som den er. Hvis jeg skulle oenske meg noe, saa kanskje det kunne vaere en ide med kunst. Hva foregaar hjemme i Norge. Er det noe spennende paa gang?

Hilsen en som har flyttet fra Norge for over tyve aar siden, men som elsker skandinavisk design.

Huset på Planen sa...

Det var veldig fint sagt, utflytter! Takk skal du ha. Jeg har ikke så god peiling på kunst, men har hatt noen presentasjoner av det jeg har selv. Kanskje på tide med noe nytt i den kategorien? Uansett, takk for kompliment!

Åpent^hus sa...

Hei. Helt enig med alle her! fin kombinasjon du har her. Mat er kanskje det minst viktige. Og kunst kan du gjerne utfordres på! :) jeg følger med. Og har selv flere kunstnernavn og stiler på blokka mi. Skal til og med på kunstnerbesøk for å lage "reportasje" til bloggen min. Takk for bloggvennskap!