Sider

mandag 31. august 2009

Et hyggelig nytt bekjentskap

Jeg innledet helgens roligheter med innkjøp av to for meg ukjente danske interiørblader, Boligmagasinet og Boligliv. Jeg har allerede tittet en del innom nettsidene til Boligliv, og ble derfor fristet til innkjøp av den glansede utgaven.

Etter første gjennomlesning er konklusjonen at Boligmagasinet det bladet som jeg sannsynligvis kommer til å kjøpe flere ganger. Boligliv synes jeg var litt intetsigende og muligens litt mer rotete enn Boligmagasinet.

Har dere noen favorittblader? Jeg skal ta for meg ulike magasiner fremover for å finne ut hva jeg liker. Jeg synes det flommer over av mer eller mindre profilløse norske interiørblader for tiden. Så her gjelder det å gå grundig til verks.

Her er det forresten en liten tidtrøyte for dem som kjeder seg på jobben i lunsjpausen: "Kan du se forskel?"

Ha en fin ukestart!

7 kommentarer:

Moderne Retro sa...

Boligmagasinet har jeg kjøpt innimellom. Noen ganger har det fallt i smak, andre ganger ikke. Mitt favorittblad er Bo Bedre (både den danske og norske utgaven). Abonnerer i tillegg på Bonytt og Design Interiør, samt kjøper andre magasiner alt etter hvor interessant de er.

Anbefaler en titt innom "Finn ditt blad/ABCTV": http://www.abctv.no/54362

Takk for linken. Jeg liker slike tidsfordriv. Klarte forresten å gjette alle. :)

Huset på Planen sa...

Haha, jeg gjettet også alle! Spørsmålet er om det er et godt eller dårlig tegn. *fnise*

Elisabeth sa...

Jeg fikk også rett på alle spørsmålene, og sitter her og lurer på om det egentlig er et godt tegn. Min unnskyldning er at det handlet i stor grad om å spotte ikea-tingene og å kjenne klassikerne. Evt bare innrømme at en er fullstendig ødelagt... :)

Camilla sa...

Jeg liker godt Bo Bedre, både det norske og danske bladet. Vi har forresten månedens hjem i neste Bo Bedre -enda en grunn til å lese det hehe.. :)
Hver mnd kjøper jeg svenske Plaza Magazine (må ikke forveksles med Plaza). Det er et utrolig flott og
påkostet blad som alltid har unike interiørreportasjer. De tar også for seg mote, design, biler og reise.

www.plazamagazine.com

En annen favoritt er italiense Elle Decor. Det er et
mye tøffere blad enn norske Elle, moderne og eksklusivt.

Noen ganger er Living Etc bra www.livingetc.com
og på matfronten er Donnay Hay helt uslåelig!

Moderne Retro sa...

Godt spørsmål - om det er et godt eller dårlig tegn. Jeg er "helt ødelagt", når det gjelder slikt, men det er jo en interesse - på linje med mye annet. ;)
Og når man "snakker om solen", så la jeg merke til at spisestolene på bildet er utestolene vi har - litt artig å se de brukt inne.

Huset på Planen sa...

Jeg leser også Bobedre, både norsk og dansk, og Bonytt hver måned. I tillegg blir det ofte Design Interiør og Maison (hytta vår i Maison til våren, forresten), og av og til Interiør Magasinet.

Blir spennende å se reportasje fra huset deres, Camilla.

Anonym sa...

Ingenting er bedre enn å krype under pleddet med en varm kopp te og et interiørmagasin! Her impuls shoppes en del. Må innrømme at jeg foretrekker de utenlandske bladene, spesielt Elle Decoration UK, de har ofte mye italiensk (me like), fokus på trender, mye nettstoff med bra linker til butikker, blogger etc. Svenske Sköna Hem liker jeg godt, samt danske Bo Bedre.