Sider

søndag 12. juli 2009

Bålpanne

I serien "mannen kjøper ting på egenhånd", har jeg følgende å melde. Vi har lenge snakket om at det hadde vært koselig med en bålpanne. Jeg har ikke funnet noe jeg har likt ennå, men forleden dag kom mannen hjem med en liten og nett sak fra Skagerak (tidligere Trip Trap). Veldig fin, og den ga god varme da vi testet den ut i går kveld.

Ha en fin søndag, dere!

6 kommentarer:

det lange hvite huset sa...

Heldige du. Bålpanne befinner seg temmelig høyt opp på min ønskeliste og. Et sånt fint sted å sette den på har jeg dessverre ikke.

White Heart Line sa...

Åhh, den var fin. Ikke så værst han mannen din:)). Jeg har en sånn biobrensel sak. Fin den også. Skal legge ut bildet av den etterhvert:)

Anonym sa...

Fin bålpanne!

Du har laget så mange fine innlegg siden sist jeg var innom, så her var det mye fint å se på. Bildene fra hytta er god næring for mine egne hyttedrømmer... drømme drømme... :)

Selv om dere har hjemmet (og hytta!) fullt av designgjenstander med velkjente merkeapper, så blir det likevel ikke bare en oppramsing her på bloggen, og det liker jeg veldig godt. Dere setter sammen tingene på en personlig måte og du har ofte en historie bak valgene, så resulatet blir veldig bra! Lekkert!!

Ha en fin uke! Jeg titter innom snart igjen. :)

T

Huset på Planen sa...

Tusen takk, T, det var en veldig koselig kommentar. Vi forsøker å tenke bevisst når vi velger møbler og gjenstander. Ofte faller vi begge for klassiske, og i noens øyne klisjepregede, møbler, men det er ofte en historie eller en spesiell tanke bak. Dessuten tiltaler det meg at et produkt er designet for mange år siden, men at det ofte blir omtalt som "in". Det er tidløsheten i mange av tingene jeg liker ekstra godt.

Målet er vi ikke skal skape et pregløst hjem, selvom vi bruker mange av de lett gjenkjennelige møblene og gjenstandene.

fru Dyregod sa...

Flott bålpanne! Går den an å bruke som grill også?

Anonym sa...

Hei, den var veldig fin. Kjøpte han den fra Skagerak eller går det an å bestille den?