Sider

fredag 5. mars 2010

Basilikumpesto

Det finnes mange, mange oppskrifter på grønn pesto. Og dere har kanskje deres egen vri.

Jeg laget pesto i går, for å ha i en fyldig tomatsuppe - det hele servert sammen med focaccia.

Jeg brukte en kjøkkenmaskin for å blande ingrediensene sammen, men en morter kan være like bra, om ikke bedre. Dessuten forsøkte jeg å ha i litt ruccola - det jeg har spist på en restaurant en gang for en del år siden.

Uansett - her er hva du trenger:

Basilikum
Ruccola
Pinjekjerner
Hvitløk
God olivenolje
Parmesan
Salt og pepper


Glem ikke at alt skal gå opp i en høyere enhet. :)




Eget bilde.

Da er det bare å bli grønne av misunnelse, for dette smakte veldig godt. Ha en fin fredagskveld!

3 kommentarer:

  1. Mmmm:)
    Hørtes ut som et godt måltid:)

    SvarSlett
  2. Jeg er grønn av misunnelse..hjemmelaget pesto er så godt.Jeg har bare prøvd en gang, da ble det for mye hvitløk selv for meg..:)
    Ruccola hørtes spennede ut i, tror jeg må gi det et forsøk til:)
    Focaccia derimot, er jeg en mester i å lage..hi,hi;)

    SvarSlett
  3. mmm. grønn pesto er så godt..
    takk for koselig kommentar inne hos meg:)
    god helg
    klem K

    SvarSlett

Huset på Planen setter veldig pris på å få kommentarer.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.