Jeg ligger i hardtrening og har pådratt meg kaffeskjelven.
Mer om den nye Rancilioen kommer senere. Nå lager jeg marokkansk gryte etter Jamie Olivers oppskrift. Fargerik mat som skal blogges, dersom bildene blir bra.
Den kaffekoppen lukta nydelig kaffe ja. Tasser bort for å hente meg en kopp jeg også:) Lykke til med matlaginga....tipper det blir delikate fine bilder jeg;)
Gleder meg til å se bilder av maten! Dine matinnlegg er alltid inspireredne:) Du har vel ikke noen gode forrett-tips? Vi skal ha dåp om tre uker, og jeg lurer på om jeg "må" lage forrett...? Blir oksestek til middag. Muligens surstek:)
hei du. og gratulerer med din Rancilio - et glimrende valg! vi har hatt vår i 5 år. helt topp. en av tinga jeg knapt kunne klart meg uten! :) har blogga om den før :). Du kommer til å elske den. Etter at innkjøringen er unnagjort! :) håper middagen ble bra. fin kveld til deg. Grand Prix-titting her. og wokmat vel konsumert.
Den kaffekoppen lukta nydelig kaffe ja. Tasser bort for å hente meg en kopp jeg også:) Lykke til med matlaginga....tipper det blir delikate fine bilder jeg;)
SvarSlettOooo...nice:)))
SvarSlettGleder meg til å se bilder av maten! Dine matinnlegg er alltid inspireredne:) Du har vel ikke noen gode forrett-tips? Vi skal ha dåp om tre uker, og jeg lurer på om jeg "må" lage forrett...? Blir oksestek til middag. Muligens surstek:)
SvarSletthei du. og gratulerer med din Rancilio - et glimrende valg! vi har hatt vår i 5 år. helt topp. en av tinga jeg knapt kunne klart meg uten! :) har blogga om den før :). Du kommer til å elske den. Etter at innkjøringen er unnagjort! :) håper middagen ble bra. fin kveld til deg. Grand Prix-titting her. og wokmat vel konsumert.
SvarSlett