Sider

søndag 14. juni 2009

Mathelgen

Vi har kost oss på hytta på fjellet i helgen. Til det hører det god mat og drikke. Vi kom opp lørdag ettermiddag, og jeg laget straks lefseruller med snøfrisk, honningsennep, charlottløk , ruccolasalat og røkelaks.





Deretter hadde vi Hå-kylling i ovn sammen med amandinepoteter, løk, hvitløk, kraft som jeg kokte på de styggeste delene av kyllingen, perletomater, fetaost og litt creme fraiche. Mat etter man tar hva man har-prinsippet.



Foto: Privat

4 kommentarer:

  1. Heia. Dette så fantastisk godt ut. Burde jeg prøve...til helga kanskje??:))
    Ha en fin dag!

    Elin:)

    SvarSlett
  2. Er honningsennep noe du lager selv eller fås det kjøpt ferdig? :)

    For øvrig kjempefin og inspirerende blogg. Hytta ved sjøen og huset ser helt fantastisk flott ut :)

    SvarSlett
  3. Jeg kjøper honningsennep, men det er sikkert godt og langt bedre å lage selv.

    Takk for koselig kommentar, forresten. :)

    SvarSlett

Huset på Planen setter veldig pris på å få kommentarer.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.